Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)140g520kcal19.7g77.2g11.2g15.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.1g0g0g
Voi 100g728kcal1.2g0.4g81.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 802g358kcal1.5g75.6g0.8g14.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g516kcal15.3g105.3g1.8g5.3g
Sokeri 50g204kcal0g50.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)140g520kcal19.7g77.2g11.2g15.4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voi 201g1455kcal2.4g0.8g163.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g9600kcal147.4g942.8g561.8g101g
Valittu annoskoko1780g4800kcal73.7g471.4g280.9g50.5g
Annoskoko puolitettuna890g2400kcal36.9g235.7g140.5g25.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918