Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Omena, keskikokoinen 200g240g82kcal0.5g17g0.7g4.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g24g216kcal0g0g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Soijakastike24g14kcal1.2g2.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Possun Ulkofile, 100g240g300kcal50.4g0g10.8g0.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g24g82kcal4.8g0g7g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g2.4g5.3kcal0.3g0.4g0.4g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g2414kcal137.4g172g127.8g44.8g
Valittu annoskoko1782g1207kcal68.7g86g63.9g22.4g
Annoskoko puolitettuna891g604kcal34.4g43g32g11.2g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246