BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Broilerin nahaton rintafilee900g927kcal207.9g0g13.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni450g585kcal13.5g9g58.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g3646kcal449.8g41.8g199g7.8g
Valittu annoskoko1782g1823kcal224.9g20.9g99.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna891g912kcal112.5g10.5g49.8g2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517