Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Kalkkuna 200g392kcal63g0g15.5g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g25g8.8kcal0.1g2g0g0g
Juuriselleri 150g47kcal1.9g6.9g0.3g4.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g17kcal1.7g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g1136kcal143g54g33.8g28.6g
Valittu annoskoko1782g568kcal71.5g27g16.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna891g284kcal35.8g13.5g8.5g7.2g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309