Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g271g1624kcal56.8g17.9g146.2g0g
Kookoshiutale 90g596kcal7.3g5.8g58.2g14.7g
Kananmuna kuoreton 135g193kcal16.9g0.4g13.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)338g2436kcal0.3g0.3g270.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g226g131kcal20.3g11.3g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)226g282kcal7.4g8.3g22.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g68g257kcal0.9g63.4g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Raparperi 406g137kcal2.8g22.3g0.4g5.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g37kcal2.7g5.1g2.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g11427kcal232g278.2g1029.8g43.4g
Valittu annoskoko1782g5713kcal116g139.1g514.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna891g2857kcal58g69.6g257.5g10.9g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904