Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl331g430kcal43.4g1g27.5g0g
Sokeri205g831kcal0g204.5g0g0g
Leivinjauhe12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 157g537kcal16g109.6g1.9g5.5g
Kuohukerma,valio,2dl253g860kcal5.1g7.6g88.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki301g169kcal25.6g15.1g0.6g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g6g0g0g
Vadelma 482g198kcal4.8g19.7g3.9g17.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g6433kcal191g808.4g244.8g46.8g
Valittu annoskoko1782g3216kcal95.5g404.2g122.4g23.4g
Annoskoko puolitettuna891g1608kcal47.8g202.1g61.2g11.7g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168