Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g23g203kcal0g0g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g587g164kcal3.5g34.9g1.2g14.7g
Punajuuri 902g346kcal9g62.3g1.8g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g1573kcal32g220.4g52.2g83.8g
Valittu annoskoko1782g787kcal16g110.2g26.1g41.9g
Annoskoko puolitettuna891g393kcal8g55.1g13.1g21g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937