Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g438g285kcal48.1g18.4g1.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g700g238kcal1.4g49.7g2.1g12.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g352kcal0.1g85.7g0.1g1.5g
Kerma, ruoka 15% Flora175g263kcal2.8g6.1g26.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g38kcal0.4g8.4g0.4g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Rusina 105g307kcal2.9g63.1g0.5g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3567g4010kcal150g612.4g93g48.6g
Valittu annoskoko1783g2005kcal75g306.2g46.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna892g1003kcal37.5g153.1g23.3g12.2g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313