Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3820g1118kcal35.9g171.9g15.3g72.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2809g4663kcal533.7g0g280.9g0g
CousCous, keitetty 100g1124g2045kcal51.7g377.5g43.8g18g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1124g674kcal36g79.8g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)562g152kcal7.3g27g1.1g9.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g562g2023kcal157.3g11.2g151.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21349kcal1643.8g1334.8g1030.6g200.4g
Valittu annoskoko10000g10674kcal821.9g667.4g515.3g100.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5337kcal411g333.7g257.7g50.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338