Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g875g210kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g525g147kcal3.1g31.2g1g13.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g236kcal0g0g26.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g350g420kcal11.2g15.7g35g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3570g2027kcal49.6g153.4g128.2g63g
Valittu annoskoko1785g1013kcal24.8g76.7g64.1g31.5g
Annoskoko puolitettuna893g507kcal12.4g38.4g32.1g15.8g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208