Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 895g3349kcal129.8g510.1g65.3g89.5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1208g7478kcal0g0g845.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 873g2994kcal88.9g610.7g10.5g30.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 895g238kcal29.5g27.7g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g1119g626kcal95.1g55.9g2.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g895g716kcal23.3g35.8g53.7g0g
Sokeri 761g3087kcal0g759.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 984g1404kcal123g3g100.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g300kcal0.1g73g0g1.3g
Raparperi 2237g754kcal15.4g123g2.2g31.3g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g16.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42049kcal1014.8g4432g2160.8g305.6g
Valittu annoskoko10000g21024kcal507.4g2216g1080.4g152.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10512kcal253.7g1108g540.2g76.4g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475