Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g305g1067kcal18.3g231.7g5.2g6.1g
Vesi1793g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3587g1377kcal35.9g247.5g7.2g89.7g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1435g2382kcal272.6g0g143.5g0g
Basilika, tuore 36g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1793g825kcal57.4g86.1g26.9g0g
Kananmuna kuoreton 395g563kcal49.3g1.2g40.4g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss269g901kcal59.2g0.3g75.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14442kcal997g1168.8g599g205g
Valittu annoskoko10000g7221kcal498.5g584.4g299.5g102.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3610kcal249.3g292.2g149.8g51.3g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796