Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1000g1150kcal60g50g80g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 180g77kcal1.4g13.9g0.5g2.8g
Manteli 16g99kcal3.8g1.1g8.6g1.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl50g175kcal7g28g3.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3572g4923kcal254.8g351.2g275.8g19.6g
Valittu annoskoko1786g2462kcal127.4g175.6g137.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna893g1231kcal63.7g87.8g69g4.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902