Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 8.8g28kcal1.3g1.6g1.1g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk320g86kcal1.9g17g0.6g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 272g207kcal5.1g42.2g0.5g2.7g
Paprika punainen 136g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g320g544kcal60.8g0g32g0g
Ketsuppi, Heinz40g41kcal0.4g9.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g1978kcal144.8g168.8g70g32.8g
Valittu annoskoko1788g989kcal72.4g84.4g35g16.4g
Annoskoko puolitettuna894g495kcal36.2g42.2g17.5g8.2g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019