Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g156g499kcal15.6g101.4g3.1g16.4g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.2g1.9g5.5g
Vesi408g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g792g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 264g366kcal33g0.8g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g2801kcal129g422.8g61.8g43.8g
Valittu annoskoko1788g1401kcal64.5g211.4g30.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna894g700kcal32.3g105.7g15.5g11g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274