Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Oivariini, 60 (100g)42g230kcal0.4g0.4g25.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl599g2035kcal12g18g209.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g599g144kcal10.8g18g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g5645kcal51.8g93g556.8g30g
Valittu annoskoko1788g2823kcal25.9g46.5g278.4g15g
Annoskoko puolitettuna894g1411kcal13g23.3g139.2g7.5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957