Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g50g190kcal2.7g16g12.5g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti 44g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.1g19kcal0.9g0.4g1.7g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 13g33kcal2.3g0g2.5g0g
Sipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g754kcal24.4g39.2g54.6g3.6g
Valittu annoskoko179g377kcal12.2g19.6g27.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna90g189kcal6.1g9.8g13.7g0.9g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905