Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli, tuore19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g416kcal31.2g7.6g29g4.2g
Valittu annoskoko179g208kcal15.6g3.8g14.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna90g104kcal7.8g1.9g7.3g1.1g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932