Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Linssi-punainen (raaka)18g55kcal4.5g9g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3g5kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g178kcal11.8g29.2g1.4g4.4g
Valittu annoskoko179g89kcal5.9g14.6g0.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna90g45kcal3g7.3g0.4g1.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741