Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g83g140kcal12.4g0g9.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g45kcal7.4g2.2g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.6g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g524kcal40.2g4.4g37.6g19.2g
Valittu annoskoko179g262kcal20.1g2.2g18.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna90g131kcal10.1g1.1g9.4g4.8g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.2g10.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268609