Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino47g164kcal6.1g31.4g1.2g2.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g73g31kcal1.2g6.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)6.4g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g689kcal38.8g76g25g5.6g
Valittu annoskoko179g345kcal19.4g38g12.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna90g172kcal9.7g19g6.3g1.4g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511