Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 62g69kcal13.5g0g1.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g222kcal28.2g3.4g3.6g1g
Valittu annoskoko179g111kcal14.1g1.7g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna90g56kcal7.1g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g62kcal7.9g0.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003