Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g50g175kcal0.1g42.5g0.1g1.6g
Kananmuna kuoreton50g72kcal6g0g5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g19g135kcal0g0g15g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g13g7.5kcal1.1g0.7g0.1g9.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3.7g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 19g23kcal0.7g0.8g1.9g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.7g3.7kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g1043kcal17.8g136.2g45.8g21.4g
Valittu annoskoko179g522kcal8.9g68.1g22.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna90g261kcal4.5g34.1g11.5g5.4g
Arvot/100g100g292kcal5g38.1g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323