Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.6kcal0.5g1.5g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Purjosipuli19g3.6kcal0.3g0.5g0g0.4g
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 53g100kcal14.3g0g4.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g420kcal34g9.4g27.6g2g
Valittu annoskoko179g210kcal17g4.7g13.8g1g
Annoskoko puolitettuna90g105kcal8.5g2.4g6.9g0.5g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080