Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 88g63kcal1.6g12.6g0.2g0.9g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g53g57kcal12.6g0.1g0.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml22g33kcal0.4g0.5g3.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g18g15kcal0.2g0.8g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g335kcal29.6g28g10.4g2g
Valittu annoskoko179g168kcal14.8g14g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna90g84kcal7.4g7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046