Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g30g26kcal5.4g0.4g0.3g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)26g46kcal4.6g0g3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 26g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 26g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g35g23kcal4.6g0.7g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.3g1.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g222kcal30.2g7.6g7.2g2g
Valittu annoskoko180g111kcal15.1g3.8g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna90g56kcal7.6g1.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573