Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%31g44kcal5.9g0g2.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g31g13kcal0.5g2.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g1.2g4.2kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)2g18kcal0g0g1.9g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g12g18kcal0.1g0.7g1.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g19g5.8kcal0.3g1.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g10g34kcal0.8g7.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g271kcal15.2g25.6g11.6g0.6g
Valittu annoskoko180g136kcal7.6g12.8g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna90g68kcal3.8g6.4g2.9g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.2g7.1g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193