Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g501g1903kcal27g160.2g125.2g8.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Tomaatti 438g100kcal2.5g15.1g1.3g6.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 250g749kcal45.1g3g62.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots31g194kcal9.1g4.1g17.2g1.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 250g331kcal6.6g8g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Juusto, mozzarella 125g326kcal23.3g0g25.4g0g
Sipuli, tuore125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g7544kcal244.2g393.2g547.8g35.8g
Valittu annoskoko1790g3772kcal122.1g196.6g273.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna895g1886kcal61.1g98.3g137g9g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905