Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g899g2679kcal27g43.1g39.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)112g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g674g2090kcal65.4g417.3g14.2g40.4g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g10910kcal210.6g1029.6g200.8g80.8g
Valittu annoskoko1791g5455kcal105.3g514.8g100.4g40.4g
Annoskoko puolitettuna896g2728kcal52.7g257.4g50.2g20.2g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975