Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1328g611kcal42.5g63.8g19.9g0g
Mannasuurimo tumma 133g411kcal13.5g78.9g2.4g7.3g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.3g0.4g15g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g64g255kcal0g63.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai88g307kcal10.5g62.2g1.8g2.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g21g66kcal2.3g12.8g1.5g6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g3860kcal174.2g562.4g97.2g31.8g
Valittu annoskoko1792g1930kcal87.1g281.2g48.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna896g965kcal43.6g140.6g24.3g8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888