Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 507g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 147g442kcal0.1g108.6g0g0g
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g1.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 141g428kcal12.3g78g2.7g19.6g
Grahamjauho 282g924kcal29.8g171g6.2g27.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g676g2367kcal91.3g443.6g19.6g37.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g8364kcal274.4g1603g57.2g173.2g
Valittu annoskoko1792g4182kcal137.2g801.5g28.6g86.6g
Annoskoko puolitettuna896g2091kcal68.6g400.8g14.3g43.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646