Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 606g2078kcal61.7g423.8g7.3g21.2g
Sokeri 297g1205kcal0g296.6g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.5g0g0g
Rypsiöljy 262g2317kcal0g0g262g0g
Mustikka metsä- 559g246kcal2.8g35.8g3.4g18.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 22g74kcal0g18.1g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g23g91kcal0g22.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g12155kcal130.2g1626g545.4g80g
Valittu annoskoko1792g6077kcal65.1g813g272.7g40g
Annoskoko puolitettuna896g3039kcal32.6g406.5g136.4g20g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746