Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.3g1.2g39.6g0g
Sokeri 299g1213kcal0g298.5g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai26g90kcal3.1g18.3g0.5g0.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g353kcal0.1g86g0.1g1.5g
Kaakao (Oboy, original)18g65kcal0.7g14.4g0.5g1g
Liivate 26g92kcal22.6g0g0g0g
Flora vispi 20%352g773kcal10.5g17.6g70.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g176g821kcal4.9g112.5g38.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen53g287kcal5.8g25.8g17.4g0.8g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 352g120kcal10.8g17.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g8732kcal213.6g1183.8g335g8.4g
Valittu annoskoko1792g4366kcal106.8g591.9g167.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna896g2183kcal53.4g296g83.8g2.1g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376