Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g960g3955kcal46.1g46.1g398.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 16g65kcal0.5g15.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g13441kcal131.2g174.8g1363.8g9.8g
Valittu annoskoko1792g6720kcal65.6g87.4g681.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna896g3360kcal32.8g43.7g341g2.5g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328