Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)241g863kcal33.8g168.8g5.3g12.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)80g96kcal2.4g3.3g8g0g
Jauheliha, sika-nauta 643g1424kcal112.5g0g109.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper321g932kcal83.6g0g67.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g122kcal10.6g0.3g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g6921kcal488g353.2g398g27.2g
Valittu annoskoko1792g3461kcal244g176.6g199g13.6g
Annoskoko puolitettuna896g1730kcal122g88.3g99.5g6.8g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567