Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Sokeri 357g1449kcal0g356.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)280g2016kcal2.2g2.2g224g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1249kcal37.1g254.8g4.4g12.7g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 140g64kcal4.2g6.7g2.1g0g
Sokeri 119g483kcal0g118.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Mantelilastu (A la meira)140g840kcal33.6g9.2g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g13360kcal241g1552.4g677.2g27.6g
Valittu annoskoko1792g6680kcal120.5g776.2g338.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna896g3340kcal60.3g388.1g169.3g6.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928