Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1003g1154kcal60.2g50.2g80.3g0g
Hunaja 40g133kcal0.2g32.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g202kcal0g49.1g0g0.8g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 181g78kcal1.4g14g0.5g2.8g
Manteli 16g99kcal3.9g1.1g8.7g1.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl50g176kcal7g28.1g3.8g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g4940kcal255.8g352.4g277.2g19.6g
Valittu annoskoko1792g2470kcal127.9g176.2g138.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna896g1235kcal64g88.1g69.3g4.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902