Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK4286g6857kcal900g12.9g3857.1g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1786g5155kcal196.4g53.6g464.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3571g11790kcal71.4g107.1g1250g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g357g371kcal28.2g58.2g2.1g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48347kcal2392g463.6g11147g14.2g
Valittu annoskoko10000g24173kcal1196g231.8g5573.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna5000g12087kcal598g115.9g2786.8g3.6g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632