Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton5714g6114kcal1320g0g85.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)2857g4286kcal457.1g114.3g228.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)429g3086kcal0g0g342.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g629g2414kcal150.9g0g207.4g0g
Maustepippuri, annos 1g71g2.1kcal0g0g0.7g0g
Ruohosipuli 300g68kcal4.1g5.1g1.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31939kcal3864.2g238.8g1734.2g14.4g
Valittu annoskoko10000g15969kcal1932.1g119.4g867.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7985kcal966.1g59.7g433.6g3.6g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153