Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g4643g26046kcal450.4g1485.7g1903.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1786g6071kcal35.7g53.6g625g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g3571g21429kcal750g246.4g1964.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g107093kcal2472.2g3571.4g8985.8g0g
Valittu annoskoko10000g53546kcal1236.1g1785.7g4492.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g26773kcal618.1g892.9g2246.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104