Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen262g92kcal0.5g21.5g0.3g3.9g
Kalaliemikuutio 12g36kcal1.2g4g1.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Katkarapu 292g199kcal42.1g0g3.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%292g248kcal2.9g13.1g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3591g1297kcal101.2g102.8g52.2g16.2g
Valittu annoskoko1796g649kcal50.6g51.4g26.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna898g324kcal25.3g25.7g13.1g4.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181