Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu233g700kcal9.6g9.3g70g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)292g175kcal2.9g13.1g11.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g350g840kcal63g0g63g0g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g506g1671kcal60.8g331.6g11.1g30.4g
Valkoviini kuiva 140g96kcal0.4g0.8g0g0g
Kalaliemikuutio 13g39kcal1.3g4.4g1.8g0.1g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3591g7736kcal283.2g742g379g69g
Valittu annoskoko1795g3868kcal141.6g371g189.5g34.5g
Annoskoko puolitettuna898g1934kcal70.8g185.5g94.8g17.3g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979