Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g300g126kcal4.8g25.8g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g188g51kcal1.5g9.6g0.8g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3594g2029kcal169.2g85.4g111g16.4g
Valittu annoskoko1797g1015kcal84.6g42.7g55.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna899g507kcal42.3g21.4g27.8g4.1g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757