Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 244g70kcal2.4g11.2g0.7g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Selleri, annos 50g113g16kcal1.1g3.4g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 173g29kcal3.6g0.3g0.5g4.1g
Pekoni rasvainen 105g395kcal12.6g0g38.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3594g1694kcal76g80.4g114.4g29.8g
Valittu annoskoko1797g847kcal38g40.2g57.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna899g424kcal19g20.1g28.6g7.5g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208