Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 417g317kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Porkkana 208g68kcal1.3g11.6g0.4g5.3g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)250g325kcal45g5.5g15.2g0.2g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6.2g21kcal0.3g0.9g1.7g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g83g133kcal6.7g4.2g10g1.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g83g142kcal2.9g4.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3595g2087kcal130.8g195g81.8g26.2g
Valittu annoskoko1798g1043kcal65.4g97.5g40.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna899g522kcal32.7g48.8g20.5g6.6g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964