Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1780g238kcal28.8g7.1g5.3g23.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu89g93kcal7g14.5g0.5g1.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl120g1081kcal0g0g120.2g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3560g4628kcal231.4g712.1g106.8g178g
Broileri, rintafilee, nahaton 2670g2860kcal616.8g0g40.1g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1780g6782kcal156.7g1272.8g23.1g112.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31366kcal2081.4g4013g592g630.2g
Valittu annoskoko10000g15683kcal1040.7g2006.5g296g315.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7841kcal520.4g1003.3g148g157.6g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202