Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 350g118kcal2.4g19.2g0.3g4.9g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g49g164kcal0g40.2g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g564kcal4.8g118.8g0.6g11.2g
Valittu annoskoko1799g282kcal2.4g59.4g0.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna900g141kcal1.2g29.7g0.2g2.8g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081