Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.7g5.5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Kookosrasva (Cocos)8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Vispikerma, Milbona2.9g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1.1g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Murot, Rice Crispies0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.9g4.1kcal0.4g0.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g214kcal2.2g3.2g21.8g3.2g
Valittu annoskoko18g107kcal1.1g1.6g10.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna9g54kcal0.6g0.8g5.5g0.8g
Arvot/100g100g591kcal6.1g8.8g60.2g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868