Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.9g8.7kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 3.8g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.2g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g71kcal1.6g8.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko18g35kcal0.8g4.4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.4g2.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g196kcal4.4g24.4g7.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520