Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini2g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0.1g
Porkkana 4.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g114kcal1g13g6g0.4g
Valittu annoskoko18g57kcal0.5g6.5g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g29kcal0.3g3.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g316kcal2.8g35.9g16.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944